Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Κανονισμός και πρώτες ασκήσεις της ψηφιακής μας τάξης-Κυψέλης

Λοιπόν , αφού καταλάβαμε τι είναι η κυψέλη , ας δούμε λίγο και τον κανονισμό της ψηφιακής μας τάξης! Περιμένουμε, ωστόσο , να έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μας, οπότε καλό θα ήταν να δούμε λίγο με ποιον τρόπο θα δουλεύουμε εδώ.
  1. Αρχικά , να σας εξηγήσω πως ο "τοίχος" , μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από εσάς! Για παράδειγμα ο καθένας μπορεί να γράψει κάτι που σκέφτεται ή θέλει να μας πει ή να ανακοινώσει (ή να βάλει έναν σύνδεσμο για κάτι ενδιαφέρον που βρήκε στο διαδίκτυο, με εκπαιδευτικό χαρακτήρα , φυσικά).Δε θα ήταν αποδεκτό όμως να τον χρησιμοποιούμε απλά για να περάσουμε την ώρα μας. Επίσης στις αναρτήσεις του τοίχου , όπως βλέπετε , υπάρχει μια καρφίτσα. Αυτό χρησιμοποιείται μόνο από εμάς , για να καρφιτσώσουμε μια ανάρτηση που είναι πολύ σημαντική και πρέπει να δείτε! Όπως, για παράδειγμα ο κανονισμός.
  2. Ξέρουμε όλοι μας ότι είμαστε ομάδα. Και σε μια ομάδα όλα τα μέλη βοηθούν το ένα το άλλο και συνεργάζονται. Όλες οι απαντήσεις είναι επιτρεπτές και ακόμα κι αν θέλουμε να εκφράσουμε μια διαφωνία , την εκφράζουμε με ευγένεια και χρησιμοποιούμε αποδεκτό λεξιλόγιο.
  3. Οι εργασίες σας θα σας ανατίθενται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και εδώ (θα λαμβάνετε σχετική ειδοποίηση) αλλά και στη σελίδα www.taxeosistories.gr , ώστε να είμαι σίγουρη ότι τις λαμβάνετε. Οι εργασίες σας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την κυρία Κωνσταντίνα , οπότε και οι δύο θα είμαστε στη διάθεσή σας για απορίες και διευκρινίσεις.
  4. Επειδή από τη δική μας πλευρά χρειάζεται μια προετοιμασία για να στηθεί όλο αυτό, καλό θα ήταν οι απορίες σας να ανακοινώνονται ως το μεσημέρι , (ας πούμε ως τις 2μισι περίπου) , ώστε να έχουμε τον χρόνο όλοι μας να αφιερωθούμε και σε άλλες δραστηριότητες , αλλά και να οργανώσουμε εμείς το διαδικτυακό μας μάθημα. Δηλαδή , οι εργασίες που σας ανατίθενται θα ανακοινώνονται το βράδυ (με ημερομηνία παράδοσης δυο μέρες μετά) και μέχρι το μεσημέρι της επόμενης θα έχετε τον χρόνο να ρωτήσετε ό,τι θέλετε. Θα κάνουμε σήμερα μια πρόβα. Θα σας αναθέσω κάποιες εργασίες και μέχρι αύριο το μεσημέρι θα μου κάνετε ό,τι ερωτήσεις έχετε.
  5. Η διόρθωση τώρα . Λοιπόν , αν σας ανατεθεί εργασία θα μπορούσατε να απαντήσετε κάτω απο την εργασία ή αν είναι γραμμένη στο τετράδιο να στείλετε ακόμα και φωτογραφία. Κάτω από τη δική σας απάντηση θα λάβετε και τη δίορθωση. Αν νομίζετε πως θελετε να στείλετε την εργασία μέσω e-mail , μπορείτε φυσικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση taxeosistories@gmail.com
  6. Τέλος, αυτό που θα θυμάστε είναι οτι το εξ αποστάσεως μάθημα δεν αντικαθιστά το μάθημα που γίνεται στην τάξη , αλλά είναι πολύ σημαντικό και αυτό , μας κρατά σε μια εγρήγορση , μέχρι να επιστρέψουμε γεροί και πάλι στα θρανία μας!



Παιδια μου , επειδή δεν κατάφερα να σας δημιουργήσω εργασία στην πλατφόρμα, θα δοκιμάσετε αύριο το απόγευμα κάνετε διαδραστικές ασκήσεις στους παρακάτω συνδέσμους. Θα χρειαστεί να κάνετε τις ασκήσεις μέχρι να μην κάνετε λάθος. Μην νομίζετε πως δε σας βλέπω. ΄Το όνομά σας θα φανεί στον πίνακα κάθε άσκησης!!!! Οι ασκήσεις πάντα θα κοινοποιούνται το βράδυ και θα έχετε χρόνο παράδοσης ως την μεθεπόμενη ημέρα. Δηλαδή οι ασκήσεις που σας έβαλα σήμερα θα πρέπει να ολοκληρώνονται ως την Τετάρτη. Οι συγκεκριμένες βέβαια είναι μέσω διαδικτύου οπότε μη σας απασχολεί για σήμερα. Απλά κάντε εξάσκηση!
Για Γλώσσα :
Κρυπτόλεξο
Για τη Γεωγραφία :
Θεσσαλία -Ήπειρος
Για τη Φυσική:
Καλή επιτυχίααααααα!!!!!!!
Σας φιλω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τετράδιο Σφαιρικής Γνώσης- Άντονι Γκαουντί

Σε ευρωπαϊκή πόλη έζησα  τη λάτρεψα, την έχτισα.  Όμως τη ζωή μου έχασα  έξω απ'τ' άριστούργημά μου.  Σαν πας στην πόλη αυτή εσύ,  π...