Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Προς τα μαθητούδια μου!

Αγαπημένα μου παιδιά!

Μετά από το απότομο κλείσιμο των σχολείων , είχα την ευκαιρία να επικοινωνήσω με κάποιους από εσάς και μαθαίνω πως είστε όλοι καλά και μένετε μέσα για το καλό το δικό σας αλλά και των αγαπημένων σας ανθρώπων! Η κατάσταση αυτή που ζούμε είναι πρωτόγνωρη , όμως είμαι σίγουρη πως θα την ξεπεράσουμε και μετά από όλο αυτό , θα είμαστε σίγουρα πιο ώριμοι , διαφορετικοί και πλέον θα αξιολογούμε με άλλη οπτική τις καταστάσεις. ,θα έχουμε βάλει άλλες προτεραιότητες , πιο ουσιαστικές....
Σημασία έχει να γυρίσουμε και πάλι ΟΛΟΙ και να είμαστε ΥΓΙΕΙΣ!!!!

Αυτές τις μέρες γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από όλους εμάς για να οργανωθεί η "εξ αποστάσεως" εκπαίδευση , όπως ήδη θα γνωρίζετε! Δε σας κρύβω πως ανυπομονώ να έχουμε ξανά επικοινωνία  , αφού είστε η γλυκιά καθημερινότητά μου !

Μέσα στις επόμενες μέρες θα λάβετε οδηγίες με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε , ώστε να έχουμε πάλι την καθημερινή μας "Καλημέρα" , να μιλήσουμε για τις ανησυχίες μας , τη δική μας γνώμη και οπτική πάνω σε αυτά που βιώνουμε! Όλα ετοιμάζονται και είναι σχεδόν έτοιμα!

Αυτή τη σελίδα εδώ που βλέπετε θα ήθελα να τη συγκρατήσετε , γιατί θα τη χρειαστούμε. Όταν έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε την διδασκαλία από απόσταση, θα ανατρέχετε και σε αυτή τη σελίδα για να ξέρετε τι θα έχετε ως εργασία , διότι υπάρχει μια περίπτωση η πλατφόρμα στην οποία γίνονται τα μαθήματα να υπερφορτώνεται και να προκύπτουν τεχνικά προβλήματα. Εδώ θα βλέπετε και κάποιες ανακοινώσεις που θα ήθελα να γνωρίζετε ή ό,τι άλλο χρειαστεί. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα σύνδεσης στην "Ψηφιακή μας τάξη" , θα έχετε αυτή την σελίδα ως δεύτερη λύση.

Τελειώνοντας , θα ήθελα να σας πω πως μου έχετε λείψει απεριόριστα και σας αγαπώ πολύ!


Σας παραθέτω και μια ομαδική φωτογραφία μας! ( Για να μπούμε ξανά στο κλίμα )



Σας φιλώ ! 
Η δασκάλα σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τετράδιο Σφαιρικής Γνώσης- Άντονι Γκαουντί

Σε ευρωπαϊκή πόλη έζησα  τη λάτρεψα, την έχτισα.  Όμως τη ζωή μου έχασα  έξω απ'τ' άριστούργημά μου.  Σαν πας στην πόλη αυτή εσύ,  π...