Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Ψηφιακή τάξη 8-Εργασίες για το Πάσχα

Εργασίες για το Πάσχα!

Παιδάκια μου καλά! Ήρθε η ώρα να σας βάλω τις εργασίες για το Πάσχα! Νομίζω πως οι μέρες αυτές θα είναι αρκετές για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας! Σας ευχαριστώ που συμμετείχατε τόσο ενεργά αυτές τις μέρες και ήσασταν επιμελείς με τις εργασίες σας και πάντα μου τις στέλνατε εγκαίρως! Πάμε , λοιπόν, να δούμε τι θα έχουμε;

Μαθηματικά

Θα θυμηθούμε την πρόσθεση και την αφαίρεση κλασμάτων. Σας έχω δημιουργήσει ένα φυλλάδιο επεξηγηματικό κι ένα ασκήσεων. Το επεξηγηματικό φυλλάδιο θα μπορούσατε να το κολλήσετε στο α΄μισό τετράδιο των Μαθηματικών , όπως κάνουμε και στην τάξη. Αν δεν έχετε εκτυπωτή , απλά διαβάστε το από τον υπολογιστή.


(το φυλλάδιο περιέχει μεικτούς αριθμούς , θα χρειαστεί να τους μετατρέψετε σε κλάσματα, να συμβουλευτείτε το α΄μισό τετράδιο, είχαμε κάνει πολλά παραδείγματα)

Εργασία Γλώσσα-Η φιλία

Δες το παρακάτω βίντεο "Η ζωή μια ρόδα" και απάντησε στις ερωτήσεις του φυλλαδίου.

Το βίντεο εξαίρει την αξία της φιλίας!




Ιστορία

Παιχνίδι ¨"Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος¨ με ερωτήσεις Ιστορίας.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Αυτά αγαπημένα μου παιδιά!!!! Έχετε χρόνο ως τις 26 Απριλίου να στέλνετε τις απαντήσεις σας! Ελπίζω να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε μπαταρίες στις διακοπές σας.Ωστόσο μέχρι και την Τρίτη θα σας προτείνουμε εγώ και η κυρία Κωνσταντίνα δραστηριότητες για το Πάσχα, παιχνίδια ή κάποια θεατρική παράσταση που ίσως σας ενδιαφέρει!

Καλό σας βράδυ!

Η δασκάλα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τετράδιο Σφαιρικής Γνώσης- Άντονι Γκαουντί

Σε ευρωπαϊκή πόλη έζησα  τη λάτρεψα, την έχτισα.  Όμως τη ζωή μου έχασα  έξω απ'τ' άριστούργημά μου.  Σαν πας στην πόλη αυτή εσύ,  π...