Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Διακοσμητικό καρδούλα για τη γιορτή της μητέρας!

Τα φετινά μας δωράκια για τη γιορτή της  μητέρας ήταν αυτά εδώ τα διακοσμητικά!  Μπορούν να γίνουν κ μπρελόκ αλλά επειδή είναι φτιαγμένα από φίμο ή κ πηλό ίσως τελικά δεν είναι πολύ καλή ιδέα αφού είναι ιδιαίτερα εύθραυστα!  Φτιάξαμε με κουπατ τις καρδιές κ τις αφήσαμε δύο μέρες να στεγνώσουν καλά. Ύστερα τα βάψαμε με τεμπερες , μανο ή ακρυλικό στα χρώματα που ταίριαζαν στις κορδέλες που είχαν διαλέξει τα παιδιά κ σήμερα κάναμε το δέσιμο.
Οι φωτογραφίες των παιδιών τραβήχτηκαν στο σχολείο. Σε χαρτί του μέτρου ζωγραφισαμε κόκκινες καρδουλες κ τη φράση "Μαμά εισαι μοναδική! " Αυτό ήταν το χειροποίητο σκηνικό μας.Τις φωτογραφίες τις έκανα κολάζ με το πρόγραμμα picmonkey (κάντε αναζήτηση στο διαδίκτυο ) κ τις εκτύπωσα σε οικιακό εκτυπωτή. Τις πλαστικοποιησα κ τις κόλλησα με θερμοκολλα στο διακοσμητικό μας! Πραγματικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε! !!!



Δεν θα μπορούσε όμως να γίνει κ απίθανο Χριστούγεννιατικο διακοσμητικό για το δέντρο; ;;;; Για φανταστείτε το με αστεράκι αντί για καρδιά! !!! Ιδέα κ για τα Χριστούγεννα λοιπόν!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τετράδιο Σφαιρικής Γνώσης- Άντονι Γκαουντί

Σε ευρωπαϊκή πόλη έζησα  τη λάτρεψα, την έχτισα.  Όμως τη ζωή μου έχασα  έξω απ'τ' άριστούργημά μου.  Σαν πας στην πόλη αυτή εσύ,  π...